söndag 27 april 2014

Örtig parmesanlax med romsås








































Alla pratar nog om vädret, och jag med! Det är helt galet, rena rama högsommarvärmen har dundra in och man har fått sig en försmak av sommaren som är på ingång. Lovely! Vi har haft en trädgårdshelg, och man är så nöjd efteråt. En löprunda hanns också med, men tyvärr inga positiva ord från den :-( Den slet nåt otroligt! Det är verkligen så att kondition är en färskvara, den måste underhållas. Det har slarvats och kroppen har verkligen varit så otroligt trött att jag inte ens orkat tänka på någon löpning. Nu ska det bli ändring.

Eftersom man bara ville vara ute i det fina vädret, hade jag förberett kvällens mat redan på förmiddagen, Örtig parmesanlax med omsås och färskpotatis.  Så det gick hyggligt enkelt att bara vrida på spisplattan för att få potatisen att bli kokta, resten var ju redan klart.  Sånt gillar jag! Åh gillar den här laxrätten gör vi allihopa här hemma, inklusive barnen. Eftersom det snart vankas cykelfest häromkring är detta ett supertips för den som åker på varmrätt ;-) Snart får vi se vad som landar på ens lott!


♥ Kram



2 kommentarer:

  1. Ja vilken härlig helg det har varit, nästan så det blev sommar på en gång. Skönt att kunna vara ute och ta till vara på vädret och göra nytta, både i trädgården och i motionsspåret:)
    Laxen låter riktigt smarrig!

    SvaraRadera
  2. Tack!
    Bjöd på just den här rätten igår vid Valborgsfirandet - Väldigt uppskattat!
    Kommer definitivt bli fler tillfällen!
    Mvh,
    Johanna

    SvaraRadera