lördag 8 juni 2013

Smarrigt plock blir man aldrig trött på!



Hej svejs! Vill bara titta in och säga hej till er denna underbara dag, med prinsessbröllop och allt. Har ni tittat? Vad tyckte ni? Tycker det vara ett fantastisk fint bröllop och vilket vackert par 

Häromdagen firade vi ju Sveriges Nationaldag och här i Varberg gassade solen för fullt och mannen hade lyckats snickra altandäck i rasande fart. Så vi kunde halv om halv inviga den. Härligt!
Vi satt och åt och försökte få ner så mycket som möjligt i våra magar tillsammans med vännerna Pierre och Åsa och deras barn Max och Mira. ... Jösses vad vad vi åt. Men det finns nog inget som är så gott som massa plockmat! Kallt  rosevin i glasen innebar en härlig avslutning på den svenska nationaldagen.  

Nu vankas det lite mer härligt mysig hos vännerna Karin, Martin och Vide. De som skulle varit vårt resesällsap till Cypern för några veckor sedan. Ska äntligen få höra hur de har haft det. Dags att  svira om... Men imorgon lovar jag titta in och presentera vinnaren i tävlingen som jag hade häromdagen och lite annat smarrigt.

Håll er till tåls tills dess! 



♥ Njut av lördagskvällen underbara bloggläsare





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar