tisdag 30 mars 2010

Världens snabbaste kvällsmat!


Hemmagjord pizza på tortilla bröd. Mumma!
Kvällens ingredienser blev lite överbliven köttfärs,
pastasås i botten, riven lagrad prästost, salami och
champinjoner. Efter gräddningen toppa med oregano
och till det hela en pizzasallad a la "home-made".

Pizzasallad
1/4 vitkåls huvud, strimlad
1,5 dl rapsolja
0,5 dl vittvinsvinäger
1,5-2 msk socker
4 tsk italiensk salladskrydda.

Strimla vitkålen med osthyvel. Blanda olja, vinäger,
socker och krydda. Häll den över vitkålen och vänd
runt vitkålen så det blandar sig ordentligt.
Ju längre den får stå och dra till sig, desto mer
hinner den ta upp smakerna.

Bon apetito!

1 kommentar:

  1. Pizza som är så gott! Har du förresten provat att slaka vitkålen (durkslag + häll över kokande vatten) och byta ut vitvinsvinäger mot ättika till salladen, blir sååå mycket godare! Kram på dig!

    SvaraRadera